Je bent wat je eet!

 In Geen categorie, News

Wat zegt jouw broodje over jou?! je bent wat je eet
Bij Brasserie Mirell zien we veel verschillende persoonlijkheden voorbij komen. We hebben ons dan ook zo vrij gevoeld om de connecties tussen de keuze van de broodjes te koppelen aan een persoonlijkheid. Welk type ben jij?

Sandwich kip
Ja! Je bent een echte Brasserie Mirell fan! Je maakt speciaal tijd vrij om minimaal 1x in de maand de sandwich kip bij Brasserie Mirell te eten. Ben je een ekte ekte liefhebber, dan bestel je zelfs extra remoladesaus bij je sandwich!

Broodje pulled pork
Je gaat mee met de trends en bent niet bang om iets nieuws te proberen. Je bent een echte fijnproever, want het varkensvlees moet 9 uur in de marinade garen voordat jij ervan wilt smullen.  

Broodje oosterse biefstukreepjes
Je bent internationaal aangelegd en houdt van reizen. Misschien ben je zelfs wel Aziatisch. En ja, je bent een echte meatlover;).

Maand broodje
Je bent avontuurlijk en wilt graag iets nieuws proberen! Je houdt niet van standaard en bent altijd op zoek naar iets speciaals. Je komt regelmatig bij Brasserie Mirell en hebt alles van de kaart al gegeten. Natuurlijk vindt je alle andere broodjes ook lekker, maar je nieuwsgierigheid neemt de overhand.

Broodje carpaccio
Je bent niet zwanger of je bent net bevallen;)!
Je kan natuurlijk ook gewoon fan zijn van dun gesneden vlees en die overheerlijke truffeldressing!

 

Recent Posts

Leave a Comment