ETEN

Eten / Drinken

Dagschotels

SOEP
Goulashsoep 4,75

MAANDBROODJE
Een trio van gerookte wildzwijn ham, gerookte hertenrollade en eendenpaté met port 7,75

UITSMIJTER 2.0
Carpaccio met Parmezaanse kaas, rode ui, rucola en
pijnboompitten 7,75

TOSTI 2.0
Gerookte zalm, brie en honingmosterd 6,25

MAAND VIS
Vispotje met witvis en zalm geserveerd met tuinkruidensaus 16,50

MAAND VLEES
Varkensoester met champignonsaus 16,50

MAAND DESSERT
Dame blanche met huisgemaakte chocoladesaus 6,50

DRINKEN

menu-drinken

Bier van de fles

Blood orange ale
Anderson valley, Gose, 4,2%, blik, blooddinaasappel, zoutig, champagne-achtig 4.75

Sexy motherbocker
Oersoep, Dubbelbock, 8,4%, smaakexplosie 4.50

Dead pony pale ale
Brewdog, Pale ale, 3,8%, licht, aromatisch, pittig, citrus 4.50

Hop ottin’ ipa
Anderson valley, IPA, 7%, hoppig, citrus, grapefruit, stevig 4.75

Paix Dieu
Caulier, Tripel, 10%, smeuïg, vol karakter, alleen gebrouwen met volle maan 5.00

Kwaremont
De Brabandere, blond, 6,6, pittig, zacht, vol 4.50

Bier van de tap

Hertog Jan herfstbok
bock, 6,5%, vol,  donker, moutig 4,25

’t IJ Amarillo
‘t IJ, Special IPA, 6%, speciale editie, hoppig, fijne bitter, moutig  4,75

Maandwijn

WITTE WIJN
The Wolftrap White
Druif: Viognier, Chenin Blanc en Grenache Blanc
Regio: Franschhoek Land: Zuid-Afrika
Smaak: vol, steenfruit en romig

Torres Mas Rabell
Druif: Parellada
Regio: Catalunya
Land: Spanje
Smaak: fruitig, licht kruidig en lange afdronk

RODE WIJN
Melodias Trapiche
Druif: Malbec
Regio: Mendoza
Land: Argentinië
Smaak: krachtig, dieprood fruit en licht vanille

False Bay Waterkloof
Druif: Pinotage
Regio: Stellenbosch
Land: Zuid-Afrika
Smaak: vol, houtrijping en donker fruit