ETEN

Eten / Drinken

Dagschotels

SOEP
Champignonsoep 4,75

MAANDBROODJE
Filet American met gekookt ei en rode ui 6,75

UITSMIJTER 2.0:
Runder rookvlees met rucola en walnoten 7,75

TOSTI 2.0
Foccacia met ham, kaas, tomaat, rode ui, basilicum, oregano en mozzarella 7,50

MAAND VIS
Zeewolffilet met een saus van zongedroogde tomaten 15,50

MAAND VLEES
Kogelbiefstuk met champignon-truffelsaus 14,50

MAAND DESSERT
Caramel parfait 6,50

DRINKEN

menu-drinken

Bier van de fles

Dead guy ale:
Rogue brewery, Amber bock, 6,5% honing, hartig 5.00

Wee heavy scotch ale:
Brouwerij Kees, scotch ale, 9,5%, zwaar, caramel, mouterig 5.00

Hopfather:
Oersoep, Licht blond, 5%, fruitig bitter blond 4.50

Brother David:
Anderson valley brewery, tripel, 10%, fruitig, kruidig, gras 5.00

Blanche de hainault bio:
Dupoint, witbier, 5,5%, biologisch, licht en zacht 4.50

Bier van de tap

Joffer IPA:
Joffer craft Delft, IPA, 6%, fruitig, sprankelend, hoppig 4.25

Hertog Jan weizener:
5,7%, fris bitter en een sterke afdronk 4.25

Maandwijn

Witte wijn
Ancora
Druif Pinot Grigio
Regio: Veneto
Land: Italie
Smaak: Vol, krachtig elegant en droog

Leth
Druif: Riesling/Veltliner
Regio: Wagra
Land: Oostenrijk
Smaak: Verfrissend, sappig, fijne zuurgraad mineralig afdronk

Rode wijn
Trapiche Melodias
Druif: Malbec
Regio: Mendoza
Land: Argentinië
Smaak: Vol en rond, veel fruit lichte vanilletoets.

Zabù
Druif: Nero d’Avola
Regio: Sicilië
Land: Italië
Smaak: Donker rood fruit zachte tannine, soepele zachte, vriendelijke rode wijn