ETEN

Eten / Drinken

Dagschotels

SOEP
Pompoensoep met geroosterde pompoenpitten

MAANDBROODJE
Kip teriyaki met ingelegde komkommer en taugé

TOSTI 2.0
Focaccia, kaas, gerookte kipfilet, paprika, ui

MAAND VIS
Zeebaars met prei a la crème en witte wijn saus

MAAND VLEES
Maaslands Black Angus stoofpotje, gestoofd met winterbier, bospeen en champignons

MAAND DESSERT
Brownie, witte chocolade mousse, vanille roomijs, caramelsaus

DRINKEN

menu-drinken

Bier van de fles

Kasteel Cuvee Chateau,
Quadruppel, 11% zwaar donker, rozijnen, chocolade, anijs

Kasteel Tripel
Tripel, 11%, fruitig, mout, kruidnagel, bloemen

Gulden draak 
Quadrupel, sterk, zacht en fruitig 0,75 liter

Bier van de tap

Herfstbock, Jan
Arcen, Bockbier, 6,5%, donker seizoensbier, vol, romig, karamel

Pinguin 2.0
Kompaan, vernieuwd recept, verkrijgbaar vanaf begin oktober

Joey Greenhorn
IPA, 6%, fris fruitig met tropische vruchten en citrus

Maandwijn

Calusari (Wit) Pinot grigio
Regio: Transylvanië, Roemenië
Frisse rijke beschrijving, fruitig, citrus,
bittertje in de afdronk

Astruc etoile classique
blanc (Wit) Blend van grenache,
vermentino, chenin blanc, chasan,
ugni blanc, terret blanc, sauvignon
Regio: Pays D’oc, Frankrijk
Complex met citrus, witte bloemen
tropisch fruit, fruitig, levendig

Domaine Mas Bahourat (Wit) Viognier
Regio: Gard, zuid-Frankrijk
Laat geplukt, rijke, geconcentreerde beschrijving, intense kracht, verfijnd karakter, fris

Kiwi Cuvee (Rosé)
Cabernet Franc
Regio: Loire, Frankrijk
Fruittonen, rode bessen, zalmroze

Gerard Bertrand Gris Blanc (Rosé) Grenache
Regio: Pays D’oc
Beschrijving: Fris, fruitig, licht, kruidig, kersen, elegant

Parlez Vous (Rood)
Druif: Malbec Parlez Vous (Rood)
Regio: Gascogne, Frankrijk
Handmatig geplukt, intens kersenrode kleur, warm, zwoel fruit, krachtig

Covila Crianza (Rood)
Druif: Temperanillo
Regio: Rioja, Spanje
Beschrijving: Volle intens rode wijn, bessen, rood fruit, vanille, cacao