fbpx

Collega in de bediening Brasserie Mirell in Naaldwijk (Westland)

Aan het gezellige Wilhelminaplein in Naaldwijk vindt u Brasserie Mirell. Al 33 jaar een begrip in Naaldwijk. Een gezellige brasserie waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel.

Wij zijn op zoek naar een collega die het gezellig vind ons team te versterken (parttime en fulltime)

Werktijden
We werken met een vast rooster per maand, maar we vinden het belangrijk om het iedereen naar de zin te maken. De medewerkers zijn flexibel ingesteld, waardoor vrije dagen en vakanties in overleg naar wens gerealiseerd kunnen worden. Brasserie Mirell is zeven dagen in de week geopend van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat, voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Dit betekend dat je ook in de avonden en in de weekenden moet werken.

Wie ben jij? Jij bent een sociaal persoon, wie makkelijk omgaat met gasten en collega’s. Je bent oprecht gastvrij en hebt een vriendelijke uitstraling. Je bent betrokken en toont initiatief. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer zonder daarbij de kritische blik naar jezelf en jouw collega’s uit het oog te verliezen.

Wij bieden jou een gezellig en informeel bedrijf waar je deel uitmaakt van een jong, maar professioneel team! Een baan met de mogelijkheid om mee te denken en jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen. Je wordt betaald naar ervaring en verantwoordelijkheden. Startdatum is in overleg.

Interesse? Reageer dan snel! Stuur een mail met daarin jouw cv en motivatie naar Theo Bos via theo@brasseriemirell.nl