Horeca Manager Brasserie Mirell in Naaldwijk (Westland)

Aan het gezellige Wilhelminaplein in Naaldwijk vindt u Brasserie Mirell. Al 33 jaar een begrip in Naaldwijk. Een gezellige brasserie waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel.

Wij zijn op zoek naar een Horeca Manager (fulltime, 38 uur)

Functieomschrijving Als horeca manager ben je verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving. Je voert de dagelijkse werkzaamheden in de bediening uit. Je bent verantwoordelijk voor het coachen en motiveren van jouw team. En je vindt het leuk en belangrijk om het team te blijven ontwikkelen, waardoor het werk naar een hoger niveau wordt getild. Daarnaast zorg je voor een goede werksfeer, waarin je een verantwoordelijke voorbeeldrol vervult.

Werktijden We werken met een vast rooster per maand, maar we vinden het belangrijk om het iedereen naar de zin te maken. De medewerkers zijn flexibel ingesteld, waardoor vrije dagen en vakanties in overleg naar wens gerealiseerd kunnen worden. Brasserie Mirell is zeven dagen in de week geopend van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat, voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Dit betekend dat je ook in de avonden en in de weekenden moet werken.

Wie ben jij? Jij bent een sociaal persoon, wie makkelijk omgaat met gasten en collega’s. Je bent oprecht gastvrij en hebt een vriendelijke uitstraling. Je bent betrokken en toont initiatief. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer zonder daarbij de kritische blik naar jezelf en jouw collega’s uit het oog te verliezen.

Functie-eisen • Minimaal 2 jaar horeca ervaring • Leidinggevende ervaring • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Woonachtig in het Westland of omstreken • Representatief, proactief en commercieel ingesteld • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré

Wij bieden jou Een gezellig en informeel bedrijf waar je deel uitmaakt van een jong, maar professioneel team! Een baan met de mogelijkheid om mee te denken en jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen. Je wordt betaald naar ervaring en verantwoordelijkheden. Startdatum is in overleg.

Interesse? Reageer dan snel! Stuur een mail met daarin jouw cv en motivatie naar Kathy Broch kathy@brasseriemirell.nl