fbpx

Kelner Race Naaldwijk

 In Events, News

De Naaldwijkse kelnerrace op het Wilhelminaplein.

Op 1 juli zal op het Wilhelminaplein een strijd los barsten tussen de kelners van de verschillende horecagelegenheden die aan het plein zitten. De brasserie Mirell, Bij5, Enjoy, Pianobar, Mokka en Appie zijn hard aan het trainen. De bedoeling is dat de teams met een vol dienblad een parcours gaan afleggen. Dit is natuurlijk niet zomaar een parcours, maar een parcours vol met obstakels, zoals bijvoorbeeld door autobanden rennen. Arjan Ruinard van Defence Academy heeft speciaal voor de horeca tijgers een parcours uitgestippeld. Hierbij  wordt veel gevraagd van de souplesse en behendigheid van de Naaldwijkse kelners. Het team dat het snelste en met het meest volle dienblad de eindstreep haalt, zal met de eer gaan strijken van “de beste Naaldwijkse kelners 2017”. Ook zal er een prijs uitgereikt worden voor originaliteit van de kelners. Het beloofd een gezellige middag te worden met de kelnerrace, een springkussen en een crossfitt demonstratie. Dus mocht u op één van de terrassen zitten bij het Wilhelminaplein, weet dat er hard getraind wordt en hopelijk tot ziens op 1 juli vanaf 13.00u.

Recent Posts

Leave a Comment